Персик Харроу Бюті був виведений канадськими селекціонерами. Представлений сильнорослим деревом, з високою морозостійкістю і стійкістю до захворювань, має прекрасні товарні властивості плодів. Період дозрівання наступає в кінці серпня, тому сорт вважають пізнім. Плоди не великих розмірів до 150 грам кожен, мають круглу форму з жовтим забарвленням, покриті зверху рум'янцем червоного кольору. Серединка бурштинового кольору з червоними прожилками, з великим вмістом соку, солодка. Кістка дуже легко відділяється від м'якоті. Персик привертає погляд своїм зовнішнім виглядом і чудовим ароматом.
Сорт «Харроу Бюті» рекомендують для посадки в промисловому й аматорському садівництві. Вживають в свіжому вигляді, для приготування компотів, джемів.