Зимовий сорт, виведений українськими селекціонерами в 2006 році, ідеально підходить для вирощування в будь-якому регіоні країни.
Головна перевага сорту - стійкість до більшості захворювань і відмінні смакові якості плодів. Плоди досить великі вагою до 200 грам, при правильному догляді можуть досягати 300 грам. Плоди мають правильну округлу форму. Шкірка тонка, але щільна, що дозволяє зберегти урожай протягом трьох місяців. Смак плодів насичений, солодкий з приємною кислинкою. Колір плодів безпосередньо залежить від кількості сонця. Плоди на сонячній стороні мають помаранчевий рум'янець, а в листі рівномірне жовто-зелене забарвлення. М'якоть плодів має ніжний кремовий відтінок, середню щільність і насичений аромат.
Перші плоди можна почати збирати в кінці вересня, повна технічна стиглість припадає на жовтень.
Підщепа 54-118 - одна з найпопулярніших для яблунь. Така рослина матиме розвинену кореневу систему, але досить компактні розміри.