Абрикос середнього терміну дозрівання отриманий французькими селекціонерами. Технічна стиглість плодів настає в середині літа.
Плоди мають овальну форму і важать до 65 грам. Шкірка велюрова, м'яка оранжевого кольору з яскраво-вираженим червоним рум'янцем на сонячному боці. Смакові якості чудові. Плоди дуже солодкі, з сильним ароматом. М'якоть має характерний помаранчевий колір.
Сорт активно використовується в комерційних цілях і відрізняється високою врожайністю. Плоди, після дозрівання, протягом десяти днів не обсипаються.
Підщепа - алича. Дерево високоросле, висотою до 5 метрів, розлоге, з округлою кроною. Сорт відрізняється до самоплідних, і не вимагає посадки запилювачів поблизу.