Сорт, отриманий французькими селекціонерами, відрізняється високою зимостійкістю і частим плодоносінням.
Плоди починають дозрівати в середині вересня. У прохолодному місці зберігаються до січня. Сорт вражає великим розміром плодів, середня вага до 300 грам, але бувають плоди вагою до 750 грам. Плоди мають витягнуту грушоподібну форму. При зборі врожаю шкірка зеленого кольору, в міру дозрівання набуває золотий відтінок з невеликим рожевим рум'янцем на боці. М'якоть має білий колір, володіє сильним ароматом, дуже соковита, з яскраво-вираженим грушевим смаком і ароматом.
Дерево, вирощене на підщепі ВА-29, відрізняється більш великими плодами. Доросла рослина має компактну крону, середню висоту.